Polen är återigen öppet och välkomnar Svenska turister!

Szczecin Flygplats

Att använda sig av en mindre flygplats brukar i allmänhet inte vara några problem. Detta då du i förväg vet vart du ska. Hur som helst finns det de som är otroligt små och inte alls erbjuder många flyg. En av dessa är Szczecin flygplats i Polen. Egentligen erbjuder de inte något som passar svenska resenärer. Detta då de enbart har flyg till Liverpool, Warszawa, Köpenhamn och Krakow. Är det så att du vill flyga direkt hem till Sverige, ja då får du finna ett bättre alternativ.

Tåg till Berlin - Det intressanta alternativet

Att Tyskland och huvudstaden berlin har flyg till Stockholm och andra delar av Sverige är glasklart. Givetvis har du även andra alternativ, som att flyga Szczecin till Warszawa, för att sedan ta dig hem till Sverige. Dock kan det vara spännande och intressant att förlänga resan om det finns tid och pengar till detta.

I det fallet kan tåget mellan Szczecin och Berlin vara ett mycket intressant alternativ. Här får du en trevlig resa i modernt tåg, där du samtidigt får se stora delar av det polska och tyska landskapet.

För dig som väljer detta sättet att ta dig hem eller resa vidare, kommer det finnas många avgångar varje dag. Faktum är att denna resa kan bli så kort som under två timmar, medan du samtidigt kan välja att ta nattåget som tar nästan 8 timmar.

Du väljer hur du vill resa. Blir valet tåg, bokar du din biljett online eller på Szczecin Glowny tågstation med se till att komma extra tidigt ifall du inte har bokat biljett innan.